پایگاه انگور
ایران یکی از تولید کننده های اصلی انگور در جهان است. در ایران انواع انگور سیاه، قرمز، سفید، کوچک و بزرگ پرورش داده می شود. شاید تا حالا درباره انگور خیلی شنیده باشید. اما همیشه چیزهایی هست که از قلم می افتند.
در وبسایت رسمی دوشو، همه چیز را درباره انگور و مشتقات آن خواهید فهمید.
خواص و فواید میوه ی انگور
انگور دارای ویتامین های B2، B1، B3، B5، B6، B9، E، C و K است. همچنین مواد معدنی کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی در این میوه وجود دارد.
از سوی دیگر در نظر داشته باشید که انگور دارای شکر است و کالری بالایی نیز دارد پس در مصرف آن برای لاغری زیاده روی نکنید.
این همه ویتامین و مواد معدنی باعث شده انگور یکی از پر خاصیت ترین میوه ها باشد.
این میوه همیشه یک پای رژیم های چاقی و لاغری است.
انگور قرمز
انگور قرمز انواع بسیاری دارد. برای مثال نوع رطبی آن را به عنوان خوراکی و خشکبار مصرف می کنند. شراب که از گذشته های دور در کشورمان تولید می شده نیز روشی برای مصرف انگور قرمز است. در آینده سعی خواهیم کرد که اطلاعات کامل تری درباره روش های مصرف آن برایتان آماده کنیم.